logo

Benefietconcert

 

Benefietconcert voor IntermeZZo

Op zondag 7 mei 2017 gaf Collegium Musicum Salland een benefietconcert ten bate van IntermeZZo.

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Het is nauw verbonden met het Oncologisch centrum van het Isala ziekenhuis in Zwolle en bevindt zich ook op het terrein van het ziekenhuis.

 

Als iemand met kanker te maken krijgt ziet zijn/haar wereld er ineens heel anders uit.

IntermeZZo biedt informatie over de gevolgen van kanker en biedt ontspannende activiteiten aan als yoga, massages en creatieve workshops, zowel individueel als met lotgenoten.

Als u meer wilt weten over IntermeZZo  klikt u op deze link.

 

Collegium Musicum Salland wilde deze activiteiten ondersteunen door een concert aan te bieden, in samenwerking met het Hanzekwintet.

Primair aan de betrokkenen, dus patiënten en hun naasten, professionals van het ziekenhuis en vrijwilligers van IntermeZZo.

Met dit concert wilden we hen een moment van rust aanbieden, laten genieten van mooie muziek om even de sores buiten beeld te laten.

 

Ook iedereen die houdt van mooie muziek én die sympathie koestert voor het werk van IntermeZZo was welkom, want het ging wel om een benefietconcert.

Dat wil zeggen dat de toegang gratis was, maar dat na afloop een vrije gift werd gevraagd, die geheel bestemd zou zijn voor IntermeZZo.

 

Het concert is zowel voor de bezoekers als voor het koor zelf een groot succes geworden waar we met voldoening op terug kijken en dat mogelijk in het nieuwe jaar een vervolg zal krijgen.

 

Klik hier voor nadere informatie over het concert.

Vandaag
Deze week
Deze maand
Totaal
116
504
2371
283253
Aantal bezoekers