logo

Benefietconcert

 

Op zondag 7 mei 2017 gaf Collegium Musicum Salland een benefietconcert ten bate van IntermeZZo.

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Het is nauw verbonden met het Oncologisch centrum van het Isala ziekenhuis in Zwolle en bevindt zich ook op het terrein van het ziekenhuis.

 

Als iemand met kanker te maken krijgt ziet zijn/haar wereld er ineens heel anders uit.

IntermeZZo biedt informatie over de gevolgen van kanker en biedt ontspannende activiteiten aan als yoga, massages en creatieve workshops, zowel individueel als met lotgenoten.

Als u meer wilt weten over IntermeZZo  klikt u op deze link.

 

Collegium Musicum Salland wil deze activiteiten ondersteunen door een concert aan te bieden, in samenwerking met het Hanzekwintet.

Primair aan de betrokkenen, dus patiënten en hun naasten, professionals van het ziekenhuis en vrijwilligers van IntermeZZo.

Met dit concert willen we hen een moment van rust aanbieden, laten genieten van mooie muziek om even de sores buiten beeld te laten.

 

Ook iedereen die houdt van mooie muziek én die sympathie koestert voor het werk van IntermeZZo is welkom, want het gaat wel om een benefietconcert.

Dat wil zeggen dat de toegang gratis is, maar dat na afloop een vrije gift zal worden gevraagd, die geheel bestemd zal zijn voor IntermeZZo.

 

Klik hier voor nadere informatie over het concert.

Vandaag
Deze week
Deze maand
Totaal
90
410
3053
244726
Aantal bezoekers